Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

LEGO 2K Goooal!: Εμφανίστηκε και στο PlayStation Store, πριν από την επίσημη ανακοίνωσή του

*
Το LEGO 2K Goooal! είναι ένα από τα games που δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, αλλά που εξακολουθούν να διαρρέουν από όλο και περισσότερες πλατφόρμες. Αυτήν τη φορά ο τίτλος έκανε την εμφάνισή του σε καταχώρηση του PlayStation Store, μαρτυρώντας μας το λογότυπο και ορισμένους από τους χαρακτήρες του. Τα νέα ήρθαν στο φως από τον αναλυτή MauroNL, ενώ έκτοτε η καταχώρηση έχει γίνει καπνός.

Οι 2K και Lego φαίνεται πως ακόμα περιμένουν για την κατάλληλη στιγμή να ανακοινώσουν το επόμενο παιχνίδι της συνεργασίας τους, μετά το Lego 2K Drive που κυκλοφόρησε τον Μάιο του ’23. Το Lego 2K Goooal! λέγεται πως αναπτύσσεται από τη βρετανική Sumo Digital, το στούντιο πίσω από τα Sonic Racing και LittleBigPlanet 3. Επίσης, χάρη σε προηγούμενη διαρροή του σε κορεατική ιστοσελίδα, γνωρίζουμε πως θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Το μόνο που μένει τώρα είναι η επίσημη αποκάλυψή του και η ημερομηνία κυκλοφορίας του.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*