Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λέξαθλον: Νέο δωρεάν ελληνικό videogame σκέψης σε smartphones

*
Το πρωτότυπο ελληνικό videogame Λέξαθλον είναι επίσημα εδώ και αποκτάει μία θέση στα ‘New Games We Love’ της Apple! Αν αγαπάτε τα πνευματικά παιχνίδια και αναζητάτε μία ξεχωριστή πρόκληση, τότε το Λέξαθλον είναι ό,τι πρέπει καθώς αποτελεί ένα νέο είδος σταυρόλεξου που θα σας συντροφεύσει για μήνες!

Ο Στέφανος Κατσαρός, Game Developer και Ιδιοκτήτης της Legenbeary Games, είπε:  “Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που κυκλοφόρησε το Λέξαθλον. Ο λόγος που έχω αγαπήσει τόσο το Λέξαθλον είναι διότι πέρα από διασκεδαστικό, είναι μια πραγματικά πρωτότυπη ιδέα. Είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσεις κάτι νέο και διαφορετικό μέσα σε ένα πλήθος δεκάδων χιλιάδων παιχνιδιών λέξεων, και πιστεύω πως το Λέξαθλον ξεχωρίζει!


Μπορείτε να κατεβάσειτε το Λέξαθλον δωρεάν στο Google Play και στο App Store.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*