Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομέρειες για την ανάπτυξη του PS VR2 από τον product manager Yasuo Takahashi

*
Με την κυκλοφορία του, το PlayStation VR2 έδωσε στους παίκτες τη δυνατότητα να βιώσουν την εμπειρία του gaming σε λεπτομερείς κόσμους εικονικής πραγματικότητας. Το PS VR2 ήταν το αποτέλεσμα πολλών ετών έρευνας και ανάπτυξης, κατά τη διάρκεια των οποίων δημιουργήθηκαν πολλαπλά πρωτότυπα και πραγματοποιήθηκαν πολλών ειδών δοκιμές. Το PlayStation Blog πήρε συνέντευξη από τον Product Manager του PS VR2, Yasuo Takahashi, ο οποίος κάνει εκτενή αναφορά στη διαδικασία ανάπτυξης του πρωτοποριακού headset (που είχε ξεκινήσει πριν το λανσάρισμα του πρώτου PSVR) και στο PlayStation VR2 Sense Controller. Επιππλέον, παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν από της αρχές του 2017, στο πλαίσιο της πολυετούς διαδικασίας.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*