Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομέρειες για τις αλλαγές στο War Table του Marvel's Avengers

*
Στις 24 Μαρτίου θα εφαρμοστούν οι νέες αλλαγές στο War Table του Marvel's Avengers. Επιπλέον, ο Nick Fury επανέρχεται στο Helicarrier. Μία από τις πρώτες αλλαγές που θα παρατησετε στο War Table είναι ότι οι αποστολές δεν αλλάζουν πλέον ανά 15 λεπτά. Αντ' αυτού εμφανίζονται Drop Zones και Threat Sectors, ενώ τα HIVES θα γίνουν ορατά όταν έχετε φτάσει σε επίπεδο κοντά σε εκείνο της περιοχής που βρίσκονται.

Τα Villain Sectors θα είναι επίσης ορατά στο War Table, οπότε δεν θα χρειαστεί να ακολουθείτε την αλυσίδα των αποστολών από τους Faction Mission Givers. Τα Normal Villain Sectors Mission Chains θα αλλάζουν καθημερινά, ενώ τα Elite Villain Sectors σε εβδομαδιαία βάση. Επιπλέον, θα είναι πάντοτε ορατά τα Vaults και τα Elite Vaults θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα.


Τα Hero HARM Rooms θα έχουν ελάχιστο Power Level το 1 και τα Challenges I-V θα γίνουν μέρος του rotation του HARM κατά προτεραιότητα και δεν θα είναι ορατά μετά την ολοκλήρωσή τους.

Τα Flashback Missions που ολοκληρώνονταν με boss fight έχουν αντικατασταθεί από τα Wasteland και Wakanda Threat Sectors. Επίσης, τα Rise & Shine θα απαιτούν την ολοκλήρωση μιας αποστολής με Quickmatch και τα Heroic Mission Chains, προηγουμένως γνωστά ως Iconic Mission Chains, θα εμφανίζονται ανά ήρωα. Νέες αποστολές, νέο Vault και νέο Villain Sector θα προσθέσει στο War Table η Crystal Dynamics ταυτόχρονα με το update.

Τέλος, η ομάδα ανάπτυξης θα προσφέρει εξηγήσεις για τα συστήματα του παιχνιδιού και τις αποστολές, πριν οι παίκτες ξεκινήσουν το ταξίδι τους στο Avengers Initiative. Οπότε, αναμένεται να δοθεί τέλος στα παράπονα λόγω έλλειψης πληροφοριών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Crystal Dynamics

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Square Enix

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*