Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομέρειες για το gameplay του Dragon's Dogma II παρουσίασε η Capcom (video)

Η Capcom κυκλοφόρησε ένα βίντεο διάρκειας 9 λεπτών με πληροφορίες για το gameplay και την ιστορία του Dragon's Dogma 2. To Dragon's Dogma 2 είναι ένα narrative-driven action RPG που μεταφέρει τους παίκτες στο φανταστικό κόσμο ως ένας Arisen. Οι παίκτες θα ηγούνται ενός party που θα φτάνει μέχρι τα 3 AI Companions γνωστά ως Pawns. Πριν την κάθε αποστολή θα πρέπει να οργανώσουν το party έτσι ώστε να υπάρχει συνεργασία και ελαχιστοποίηση αδυναμιών. Στην αρχή του ταξιδιού τους, οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στα 4 vocations: Fighter, Archer, Thief και Mage. Η ιστορία του παιχνιδιού χωρίζεται σε δύο κράτη: τo Vermund, το βασίλειο της ανρθωπότητας και το Battahl, το κρατίδιο των τεράτων. Κάθε χαρακτήρας θα έχει τα δικά του objectives και motives και θα πλησιάσουν τον Arisen ανάλογα το τι θέλουν.

Δείτε παρακάτω το βίντεο για να μάθετε λεπτομερώς τι θα προσφέρει το Dragon's Dogma 2:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*