Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομέρειες για το καινούργιο φορητό gaming PC, Asus ROG Ally

*
Η Asus αποκάλυψε σημαντικές λεπτομέρειες για το νέο της φορητό gaming PC, ROG Ally, το οποίο έρχεται να μεγαλώσει τον ανταγωνισμό για το Steam Deck τον Μάιο.

Το ROG Ally περιέχει τον custom επεξεργαστή AMD Ryzen Z1 με Zen 4 CPU cores και κάρτα γραφικών AMD RDNA 3 (4nm), με 16GB LPDDR5 RAM και έως 512GB PCie 4.0 SSD – χώρος που μπορεί να επεκταθεί με κάρτες MicroSD. Πρόκειται δηλαδή για ένα σύστημα σημαντικά γρηγορότερο από το Steam Deck, ενώ θα διαθέτει και Wi-Fi 6E (σε αντίθεση με το Steam Deck, που φέρει WiFi 5).
Η IPS οθόνη του ROG Ally έχει μέγεθος 7 ίντσες, με υψηλότερη ανάλυση στα 1080p και με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Η φωτεινότητά της φτάνει τα 500 nits.

Στο πακέτο αγοράς του νέου φορητού gaming PC της Asus θα περιέχεται ένας κωδικός που προσφέρει τρεις μήνες συνδρομής στην υπηρεσία Xbox Game Pass Ultimate. Έτσι οι αγοραστές εξασφαλίζουν μια πλούσια γκάμα από σημαντικούς τίτλους, από την πρώτη κι όλας μέρα τους με τη συσκευή.


Το Asus ROG Ally αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Μαΐου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*