Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομέρειες για το multiplayer update του Cassette Beasts (video)

Η Raw Fury και η Bytten Studio θα κυκλοφορήσουν το “Multiplayer” update για το open-world monster collection RPG Cassette Beasts στις 20 Μαΐου.

Οι παίκτες θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν το σύμπαν του Cassette Beasts με έως και οκτώ φίλους, όλοι ορατοί στον δικό τους κόσμο. Επίσης, θα έχουν πρόσβαση στο “Play With Friends” mode όπου θα κάνουν match με οποινδήποτε βρίσκεται στη λίστα φίλων τους, μέσω μιας πρόσκλησης. Στα παραπάνω προστίθενται τα player-versus-player battles με φίλους και ο καθορισμός τροποιημένων κανονισμών, όπως η ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση των sticker attributes. Η διασκέδαση θα απογειώθεί κι άλλο με τα two-player cooperative raids εναντίον Rogue Fusions, που συνδυάζονται με ανταλλαγή κασσετών ανάμεσα στους δύο παίκτες.


Το Cassette Beasts είναι άμεσα διαθέσιμο για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Microsoft Store). Θα το βρείτε και στον κατάλογο του Xbox Game Pass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*