Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομέρειες για το νέο Action RPG του Xbox απο την Wu-Tang Clan

*
Μια από τις διαρροές στην μεγάλη λίστα της Nvidia το 2021, ήταν ένα παιχνίδι με κωδικό όνομα “Project Shaolin”, το οποίο φαίνεται να είναι Action RPG του Xbox σε συνεργασία με την Wu-Tang Clan. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Jez Corden από το Windows Central και του Jeff Grubb από το VentureBeat, ο τίτλος θα είναι third-person RPG με εστίαση σε melee combat και co-op μεταξύ τεσσάρων παικτών.

Ο τίτλος φαίνεται πως θα εμπλέκει και τα μέλη της Wu-Tang Clan αυτοπροσώπως. Αναφέρεται πως ο τίτλος βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Brass Lion Entertainment, ένα νέο στούντιο που ιδρύθηκε το 2019 από τον Manveer Heir. To Insider Gaming, επιβεβαιώνει τα αρχικά ρεπορτάζ και δηλώνει πως ο τίτλος βρίσκεται σε Αlpha stage. Οι λεπτομέρειες που αναλύονται μιλούν για γρήγορου ρυθμού μάχη σε third-person, με έμφαση στην μουσική. Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τεσσάρων όπλων με εντελώς μοναδικά είδη χειρισμού για το καθένα.


Ο τίτλος θα φέρει τον μεγάλο κατάλογο τραγουδιών των Wu-Tang Clan, πολλοί απο τους οποίους θα είναι re-imagined από τον παραγωγό και DJ Just Blaze. Τα μέλη της Wu-Tang Clan θα συμμετέχουν ως playable χαρακτήρες αλλά και ως βοήθειες προς τον παίκτη. Το loot που θα μαζεύεται, θα υπάρχει δυνατότητα να μεταπωληθεί στο κεντρικό social hub του τίτλου “The Neighborhood”.

Λέγεται πως θα έχει φωτεινά και πολλά χρώματα, προσπαθώντας να συνδυάσει αισθητική anime. Δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά video gameplay που έχουν προβληθεί με τους όρους να μην διαρρεύσουν, δείχνουν πως το λανσάρισμα ενδέχεται να απέχει ένα με δύο χρόνια το λιγότερο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*