Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λιγότερα events αναμένει το φετινό καλοκαίρι ο Geoff Keighley

*
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Geoff Keighley αναμένει λιγότερα ψηφιακά events από τρίτους αυτό το καλοκαίρι. Ο λόγος είναι ότι οι εταιρείες προτιμούν να περιλαμβάνουν περιεχόμενο σε εκδηλώσεις όπως το Summer Game Fest. Το περασμένο έτος, οι παρουσιάσεις των Capcom και Square Enix δέχτηκαν αρνητική κριτική, για τον λόγο οτι το κοινό είχε την αίσθηση ότι οι ανακοινώσεις δεν ήταν αρκετές.

"Υπήρχαν πολλά shows το περασμένο έτος όπου όλοι απογοητεύτηκαν, επειδή δεν ήταν πραγματικές συνεντεύξεις τύπου, σωστά; Όπως αυτές των Take-Two, Capcom και Square Enix", σημείωσε ο Keighley, μιλώντας στο Twitter Spaces.


"Πιστεύω κατάλαβαν πως αν θέλεις να κάνει συνέντευξη τύπου, χρειάζεσαι πάνω από 30 λεπτά περιεχομένου και μερικές φορές έχουν μόνο ένα ή δύο παιχνίδια καλά να δείξουν, που δεν είναι αρκετά για ένα πλήρες event".

Συμπλήρωσε πως λόγω της πανδημιας του Covid υπάρχει έλλειχη σε παιχνιδια και αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest, που θα παρουσιάσει ο ίδιος, θα υπάρχουν πάνω από 15 καλεσμένοι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*