Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λιγότερα θέματα για τη Lara Croft με τον πατέρα της θέλει η σεναριογράφος του Tomb Raider, Rhianna Pratchett

*
H Rhianna Pratchett, σεναριογράφος του Tomb Raider θέλει η Lara Croft να έχει λιγότερα προβλήματα με τον πατέρα της στο επόμενο video game. Μιλώντας στο Eurogamer κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων BAFTA, η Pratchett επιβεβαίωσε ότι δεν εργάζεται στον τίτλο που ανακοινώθηκε πρόσφατα και περιμένει με ενθουσιασμό τις επόμενες περιπέτειες της Lara.

"Η ανάπτυξη του χαρακτήρα της είχε αρκετό ενδιαφέρον και θα ήθελα να έχει λιγότερα θέματα που έχουν να κάνουν με τον πατέρα της. Αυτό είναι δική μου επιθυμία. Μου αρέσει το γεγονός ότι τα βγάζει πέρα μόνη της και διασκεδάζει με αυτά που κάνει. Γιατί όταν γράψαμε το σενάριο του reboot είχε ήδη αποφασίσει να γίνει tomb raider. Οτιδήποτε μπορεί να συσχετίσει κάποιος με το Tomb Raider, όπως η επιμονή, η γενναιότητα και η επινοητικότητα ήταν στοιχεία που αναδείχτηκαν με τον χαρακτήρα της. Θα ήθελα να ω όλα αυτά να ωριμάζουν, όμως ακόμα δεν είχε φτάσει σε αυτό το στάδιο. Θεωρώ ότι η τριλογία τα πήγε πολύ καλά και αναμένω με ενδιαφέρον τη συνέχεια", δήλωσε η Pratchett.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*