Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λιγότερη παραδοσιακή αφήγηση θέλει o Neil Druckmann στα παιχνιδια της Naughty Dog (video)

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Neil Druckmann της Naughty Dog δήλωσε ότι θα προτιμούσε να υπάρχει λιγότερη αφήγηση, με την παραδοσιακή της μορφή, σε μελλοντικά projects της εταιρείας. Μάλιστα τόνισε την προτίμησή του για το Elden Ring και το Inside, που δεν βασίζονται σε παραδοσιακούς τρόπους αφήγησης για να πούνε την ιστορία τους.

"Νομίζω ότι μερικές από τις καλύτερες αφηγήσεις στο The Last of Us – ναι, πολλές από αυτές είναι στα cinematics – αλλά πολλές από αυτές υπάρχουν και στο gameplay, όπως η μετάβαση σε ένα χώρο και η κατανόηση της ιστορίας του απλά εξετάζοντάς τον".


«Για μένα, αυτή τη στιγμή, είναι μια από τις μεγαλύτερες χαρές που παίρνω από τα παιχνίδια - [αυτές] που εμπιστεύονται το κοινό ότι θα καταλάβει τα πράγματα και δεν το κρατάνε από το χέρι. Αυτό είναι το πράγμα που με ενδιαφέρει πραγματικά να εξελίξω.

Σχετικά με το τι μπορεί να σημαίνει αυτό για μελλοντικά projects της Naughty Dog, ο Druckmann πρόσθεσε: "Δεν σημαίνει ότι θα καταργηθούν οι διάλογοι ή τα cutscenes".

"Νομίζω ότι αυτά είναι εργαλεία στη φαρέτρα σου και έχει να κάνει με το πώς θα χρησιμοποιήσετε όλες αυτές τις διαφορετικές επιλογές – κάποιες από αυτά από άλλα μέσα, κάποιες από αυτές υπό μορφή σημειώσεων που βρίσκι ο παίκτες αλλά και περιβαλλοντική αφήγηση".

"Θεωρώ ότι υπάρχει τρόπος να εξελίξουμε αυτά τα πράγματα, τουλάχιστον, για το είδος των παιχνιδιών πουδημιουργεί η Naughty Dog. Με ενδιαφέρει πραγματικά – και πάλι, [δεν] επαναπαυόμαστε ποτέ στις δάφνες μας και δοκιμάζουμε κάτι λίγο νέο, λίγο διαφορετικό, που δεν θα αρέσει σε όλους, αλλά δεν πειράζει".

"Και πάλι, είναι πράγματα πάνω στα οποία εργαζόμαστε τώρα – μπορώ να σας πω ότι οι ομάδες είναι πολύ ενθουσιασμένες από τα διαφορετικά projects που τρέχει η Naughty Dog".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*