Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λιγότερο από το 1% των συνδρομητών του Netflix ασχολείται με τα παιχνίδια του

*
Η είσοδος του Netflix στη βιομηχανία του gaming δεν έγινε με τον τρόπο που θα ήθελε η υπηρεσία. Πρόσφατη μελέτη της Apptopia για χάρη του CNBC αποκάλυψε ότι τα παιχνίδια του streaming γίγαντα μετρούν περίπου 23,3 εκατομμύρια συνολικά downloads. Μάλιστα ο μέσος όρος καθημερινών ενεργών χρηστών του ανέρχεται στο 1,7 εκατομμύριο, κάτι που σημαίνει πως μόλις το ένα τοις εκατό των συνδρομητών του Netflix ασχολείται με τα παιχνίδια της υπηρεσίας. Το Netflix έχει αυτήν τη στιγμή 221 εκατομμύρια συνδρομητές.

Το Netflix δεν έχει σχολιάσει ακόμα τα συγκεκριμένα στατιστικά, όμως μια περσινή δήλωση του COO της εταιρείας φαίνεται να είναι αρκετή. Πιο συγκεκριμένα, σε συνάντηση με τους εταίρους του Netflix κατά τη διάρκεια του 2021, ο Greg Peters ανέφερε πως η ενασχόληση της υπηρεσίας με τα videogames είναι πειραματική και πως θα αργήσει να σταθεί κερδοφόρα.

Εδώ να θυμίσουμε πως στις αρχές του 2022 το Netflix εξαγόρασε τη Next Games έναντι 72 εκατομμυρίων δολαρίων. Πρόκειται για τους δημιουργούς του Stranger Things: Puzzle Tales.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*