Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λιγότεροι παίκτες για το Kerbal Space Program 2 σε σχέση με τον προκάτοχό του

*
To λανσάρισμα του Kerbal Space Program 2 σίγουρα δεν ήταν αυτό που είχε φανταστεί η ομάδα ανάπτυξης. Το space-flight simulator είναι διαθέσιμο σε μορφή Early Access και πολλοί είναι αυτοί που διαμαρτύρονται ότι είναι unplayable λόγω των πολλών bugs και προβλημάτων με τον ρυθμό ανανέωσης. Χρήστες στους Steam που δεν είχαν την καλύτερη δυνατή εμπειρία, προτείνουν στους υπόλοιπους να παραμείνουν στο πρώτο παιχνίδι.

Το γεγονός είναι ότι ο αριθμός των παικτών του Kerbal Space Program 2 συνεχίζει να μειώνεται και μάλιστα έχει πέσει κάτω από αυτόν του προκατόχου του.


Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η ιστοσελίδα Steam Charts, ο μέγιστος αριθμός των παικτών του Kerbal Space Program 2 ήταν 11.812, ενώ 9.515 προτίμησαν τον πρώτο τίτλο. Μια εβδομάδα μετά η κατάσταση ήταν τελείως διαφορετική, με 1.052 χρήστες να ασχολούνται με το sequel και 3.284 με τον προκάτοχό του.

Η ομάδα ανάπτυξης, Intercept Games δηλώνει ενήμερη για τα προβλήματα και υπόσχεται ένα patch για το Kerbal Space Program 2, που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*