Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Little Nightmares 3: Gameplay walkthrough παρουσιάζει το co-op mode (video)

Η Bandai Namco και η Supermassive Games κυκλοφόρησαν ένα gameplay video διάρκειας 18 λεπτών από την έκδοση pre-alpha του Little Nightmares 3, όπου παρουσιάζουν τη συνεργασία μεταξύ των δύο χαρακτήρων στην περιοχή “The Necropolis”.

Η περιγραφή του video αναφέρει: “Παρακολούθησε πως οι Low and Alone προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τους πολλούς κρυμμένους κινδύνους της Necropolis. Θα χρειαστεί να έρπουν προσεκτικά, ωστόσο… Κανείς δεν μπορεί να διασχίσει την παιδική χαρά του Monster Baby χωρίς να παίξει λίγο κρυφτό. Αυτή η πρώτη ματιά στο gameplay καταγράφτηκε σε ένα pre-alpha build του Little Nightmares III, με δύο παίκτες να χρησιμοποιούν το νέο cooperative mode".


To Little Nightmares 3 θα κυκλοφορήσει το 2024 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*