Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Logitech και Tencent ετοιμάζουν φορητή κονσόλα που θα υποστηρίζει cloud gaming

*
H Logitech G συνεργάζεται με την Tencent Games με σκοπό την κυκλοφορία μιας φορητής κονσόλας που θα υποστηρίζει cloud gaming. Το hardware αναμένεται να λανσαριστεί εντός του τρέχοντος έτους, θα διαθέτει δικά του controllers και θα υποστηρίζει υπηρεσίες όπως το Xbox Cloud Gaming και το GeForce Now. Μάλιστα, οι Logitech και Tencent συνεργάζονται τόσο με τη Microsoft όσο και με την Nvidia για τη δημιουργία του συστήματος. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφορία όσον αφορά το πότε θα γίνει διαθέσιμη η κονσόλα, την τιμή ή το πως θα μοιάζει. Το βέβαιο είναι ότι οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν stream ΑΑΑ games οπουδήποτε και αν βρίσκονται.

Προς το παρόν, υπάρχει μια ιστοσελίδα για το προϊόν, στην οποία μπορείτε να εγγραγείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις. Πάντως εφόσν η Logitech υπόσχεται να κυκλοφορήσει την κονσόλα εντός του έτους. Η λογική λέει ότι το επόμενο διάστημα θα υπαρχει ροή πληροφοριών.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*