Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λουκέτο έβαλε μέσα στις γιορτές η Jukai Studio, δημιουργός του Stray Souls

*
Μέσα στις γιορτές, η Jukai Studio ανακοίνωσε ότι βάζει λουκέτο, παρά το λανσάρισμα του survival horror game Stray Souls τον περασμένο Οκτώβριο. Με ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, η εταιρεία επικαλέστηκε πολλούς λόγους οι οποίοι την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, μεταξύ των οποίων είναι το κλείσιμο του εκδότη της, Versus Evil, το cyberbullying, την καθόλου θερμή υποδοχή του Stray Souls από το κοινό και τις πολύ χαμηλές πωλήσεις.

"Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να ολοκληρώσουμε το έργο με την καλύτερη δυνατή μορφή του, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια, εμείς, το προσωπικό του εκδότη μας, άλλες ομάδες προγραμματιστών του εκδότη και οι στενοί μας άνθρωποι δεχόμασταν συνεχώς cyberbullying και μερικοί από εσάς , όπως η κοινότητά μας, βασανίζονταν επίσης με ανεπιθύμητα μηνύματα και emails».


"Κατανοούμε ότι δεν επιθυμούσατε να συνεχίσετε να μας στηρίζετε ενεργά για τους προφανείς λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω".

"Το θέμα βρίσκεται τώρα στα χέρια των δικηγόρων μας, επομένως δεν μπορούμε να μιλήσουμε άλλο γι' αυτό, αλλά να ξέρετε ότι δεν θα εγκαταλείψουμε το Stray Souls παρά το κλείσιμο του studio".

H Jukai Studio σημειώνει πως κανείς δεν απολύθηκε, καθώς ποτέ δεν λειτουργούσε ως μεγάλος οργανισμός. "Μαζί αποφασίσαμε ο καθένας μας να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*