Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λουκέτο στη First Contact Entertainment, δημιουργό της σειράς Firewall

*
Η First Contact Entertainment, δημιουργός των Firewall και Solaris Offworld Combat, ανακοίνωσε ότι βάζει λουκέτο έπειτα από οκτώ χρόνια λειτουργίας. Η πιο πρόσφατη ολοκληρωμένη δουλειά του studio ήταν το Firewall Ultra, που κυκλοφόρησε η Sony Interactive Entertainment για το PlayStation VR2 στις 24 Αυγούστου και είχε ανακοινώει πως ετοίμαζε το Solaris: Offworld Combat II.

"Μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια συνεργασίας με την πιο εκπληκτική ομάδα στην οποία είχα ποτέ τη χαρά να είμαι μέλος, με λύπη ανακοινώνω ότι θα κλείσουμε την εταιρεία μας, First Contact Entertainment μέχρι το τέλος του έτους. Η έλλειψη υποστήριξης για την εικονική πραγματικότητα εντός του κλάδου έχει τελικά το τίμημά της. Ως developers AAA VR games, δεν είμαστε σε θέση να δικαιολογήσουμε τις δαπάνες που απαιτούνται για να προχωρήσουμε. Είμαστε μια ομάδα ατρόμητων καινοτόμων που είναι πρόθυμοι να ωθήσουν τις νέες τεχνολογίες στα όριά τους. Είμαι εξαιρετικά περήφανος για την ομάδα και ευγνώμων στους επενδυτές μας, τους συνεργάτες μας και φυσικά την κοινότητα των αφοσιωμένων και παθιασμένων παικτών μας. Ήταν μια συναρπαστική εμπεριία. Ευχαριστούμε!", αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*