Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λουκέτο στη Vanpool που είχε υποστηρικτικό ρόλο στην ανάπτυξη της σειράς Kirby

*
Η Vanpool, ένα studio που είχε υποστηρικτικό ρόλο στην ανάπτυξη της σειράς Kirby, ανακοίνωσε τη διακοπή λειτουργίας του. Το λουκέτο μπήκε στις 31 Μαϊου, σύμφωνα με ανακοίνωση που υπάρχει στην ιστοσελίδα της ιαπωνικής εταιρείας.

"Συνεχίσαμε να αναπτύσσουμε παιχνίδια χάρη στην ευγενική καλοσύνη όλων, αλλά λόγω διαφόρων συνθηκών, αποφασίσαμε να βάλουμε λουκέτο".


"Θα θέλαμε να εκφράσουμε την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μας για την υποστήριξη που λάβαμε από όλους εσάς και να ζητήσουμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε".

Η Vanpool ιδρύθηκε το 1999. Πέρα από τα δύο πρώτα της παιχνίδια για το PS2, το Endonesia και το Coloball, αλλά και έναν τίτλο για φορητές συσκευές, επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη παιχνιδιών για τα: DS, Wii, 3DS και Nintendo Switch. Στο βιογραφικό της υπαρχει η σειρά Dillon, τα Super Kirby Clash, Kirby Fighters 2, Kirby and the Forgotten Land και Kirby’s Return to Dream Land Deluxe, όπως επίσης το remake του Kirby’s Return to Dream Land.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*