Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Lunar Lander Beyond: Το νέο gameplay trailer μας ταξιδεύει στις εποχές των arcades

Η Atari και η Dreams Uncorporated δημοσίευσαν ένα gameplay trailer για το Lunar Lander Beyond, που είναι βασισμένο στο κλασσικό Lunar Lander, το οποίο έκανε την εμφάνισή του στις αίθουσες των arcades το 1979. Σημειώνεται ότι έως τις 16 Οκτωβρίου οι κάτοχοι και χρήστες του Steam μπορούν να ασχοληθούν με το σχετικό demo.

Στο Lunar Lander Beyond, αναλάβετε τον ρόλο του πιλότου σε μια πτήση της Pegasus Corporation. Θα καθοδηγήστε ένα πλήρωμα ατρόμητων εξερευνητών, συμβούλων και υπερσύγχρονων συσκευών προσεδάφισης σε μια σειρά απαιτητικών αποστολών. Θα πετάξετε ως τα άκρα του σύμπαντος για να παραδώσετε φορτία, εξάγοντας πολύτιμους πόρους και πραγματοποιώντας τολμηρές διασώσεις σε ουράνιο κολάζ αινιγματικών φεγγαριών και σαγηνευτικών πλανητών. Όταν εμφανίζονται οι μυστηριώδεις πύλες, θα βρεθείτε σε πορεία σύγκρουσης με πικρές αλήθειες που βρίσκονται αόρατες πίσω από το παραπέτασμα του σύμπαντος.


Το Lunar Lander Beyond αναμένεται το πρώτο εξάμηνο του 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*