Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λύθηκε το πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα του PS5, υποστηρίζει ο Jim Ryan

*
Ο επικεφαλής του PlayStation, Jim Ryan τονίζει ότι το πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα του PS5 έχει λυθεί και απολογήθηκε για τις ελλείψεις που παρουσιάστηκαν από το λανσάρισμά του. Κατά τη διάρκεια των πρόσφατων PlayStation Partner Awards στην Ιαπωνία, ο Ryan εμφανίστηκε στην οθόνη με ένα μήνυμα για το κοινό.

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λύσαμα τα μακροχρόνια θέματα με τη διαθεσιμότητα του PlayStation 5 και θα υπάρχει επαρκές στοκ για τους πελάτες μας στην Ιαπωνία και την Ασία τόσο αυτή την εορταστική περίοδο, όσο και το 2023".


"Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία και εκτιμούμε ιδιαίτερα την κατανόηση και τη συνεργασία σας", ήταν τα λόγια του Ryan. Πάντως δεν έγινε αναφορά ούτε στο πως λύθηκε το πρόβλημα, αλλά ούτε αν αυτό ισχύει σε παγκόσμιο επίπεδο. Πάντως είναι σίγουρα μια ευχάριστη είδηση για όσους έχουν βάλει στο μάτι το PS5 για τις γιορτές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*