Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μακρόπνοα τα σχέδια του Hideki Kamiya για τη σειρά Bayonetta

*
Ο Hideki Kamiya, αντιπρόεδρος της PlatinumGames εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχιστεί η σειρά Bayonetta για πολλά ακόμα χρόνια. Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο IGN Japan, ο Kamiya τόνισε ότι οι δημιουργοί θα πρέπι να έχουν την ελευθερία να δημιουργούν τα παινχίδια που θέλουν οι ίδιοι και όχι αυτά που θα ήθελε η πλειοψηφία των παικτών.

"Λαμβάνοντας ως παράδειγμα το Bayonetta, ενώ έχω στο μυαλό μου μια δομή για το πού θα πάει η ιστορία στο μέλλον, οι παίκτες μπορούν να κρίνουν μόνο την ιστορία που έχουν δει ως αυτή τη στιγμή", είπε.


"Θα πουν πράγματα ότι η σειρά θα τελειώσει επειδή οι δημιουργοί δεν την αγαπούν. Θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι προφανώς δεν είναι έτσι. Αγαπώ την Bayonetta περισσότερο από όλους. Πώς θα μπορούσα να μην αγαπήσω την Cereza και όλους τους άλλους χαρακτήρες που έχω αναπτύξει τόσα χρόνια;".

Ερωτηθείς αν αυτό σήμαινε ότι ήθελε να δημιουργήσει περισσότερα παιχνίδια Bayonetta στο μέλλον, ο Kamiya απάντησε: "Προσωπικά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι η σειρά Bayonetta θα τελειώσει ποτέ. Θέλω να φτιάξω το Bayonetta 4 και το Bayonetta 5 και σκοπεύω να τα προτείνω στην εταιρεία. Συχνά μιλάμε εσωτερικά για το πώς θα μπορούσαμε να φτιάξουμε εννέα από αυτά. Θέλω οι άνθρωποι που αγαπούν τη σειρά Bayonetta να με πιστέψουν όταν λέω ότι δεν πρόκειται να κάνω κάτι που θα τους προδώσει".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*