Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μακροχρόνια συμφωνία ανάμεσα σε Electronic Arts και Marvel Games για τρία νεά action games

*
Η Electronic Arts ανακοίνωσε μία μακροχρόνια συμφωνία με τη Marvel Games, για την ανάπτυξη τουλάχιστον τριών νέων action adventure games για κονσόλες και PC, με το καθένα να διαδραματίζεται στο σύμπαν της Marvel. Ο πρώτο τίτλος θα είναι το Iron Man, την ανάπτυξη του οποίου έχει αναλάβει η Motive.

Το επερχόμενο Iron Man θα έχει ένα πρωτότυπο σενάριο, που σύμφωνα με την Electronic Arts, θα ταιριάζει στην πλούσια ιστορία του χαρακτήρα, αντικατοπτρίζοντας την πολυπλοκότητα, τη χαρισματικότητα και τη δημιουργική διάνοια του Tony Stark, επιτρέποντας στους παίκτες να έχουν την αίσθηση του πως είναι να είσαι πραγματικά ο Iron Man. Επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης είναι ο Olivier Proulx, η προηγούμενη εμπειρία του οποίου περιλαμβάνει το Marvel’s Guardians of the Galaxy. Στο πλευρό του βετεράνοι της βιομηχανίας, όπως οι Ian Frazier, Maelenn Lumineau και JF Poirier.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*