Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μάλλον έρχονται περισσότερα PS2 games στο PS Plus Premium

*
Περισσότερα PS2 games αναμένεται να προστεθούν στο PS Plus Premium. Όπως φαίνεται, η Implicit Conversions, η εταιρεία που έχει αναλάβει τη μεταφορά κλασικών games από το πρώτο PlayStation και το PSP στα PS4 και PS5 θα αναλάβει να μεταφέρει και αρκετά PS2 games στη σύγχρονη εποχή.

Στο site της η εταιρεία αναφέρει πως στην παρούσα φάση δουλεύει στη μεταφορά τίτλων από το PS1, το PSP και το PS2 στα PS4 και PS5, ενώ και στο LinkedIn της σημειώνει τίτλους της δεύτερης κονσόλας της Sony.


Σε πρόσφατη συνέντευξη στελεχών τους, δε, ανέφεραν πως μιλάνε με τη Sony για να πειραματιστούν σε κάτι νέο, αφήνοντας υπονοούμενα για το PS2 και την εξομοίωση για να «τρέξουν» τα παλιά games στα PS4 και PS5, προφανώς και ως μέρος των PS Plus games που προσφέρονται κάθε μήνα με τις αντίστοιχες συνδρομές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Να το βράσω το PS Plus Premium και οποιοσδήποτε συνδρομητικό μοντέλο, από οποιαδήποτε εταιρεία και αν προέρχονται.
      Εγώ θέλω να μπορώ να βάζω τα Original PS2 Retail μου, που έχω αγοράσει όλα αυτά τα χρόνια με 65ευρα, και να τα παίζω με backwards compatibility κατευθείαν στο PS5....

      Εκεί θα σε παραδεχτώ μωρή SONY. Έχεις τα κότσια να το κάνεις????????????

*