Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μάλλον ήρθε η ώρα να ξανασυνδέσετε online το GameCube σας! (video)

Ίσως και να ήρθε η ώρα να βάλετε ξανά το GameCube σας στο διαδίκτυο! Ο broadband adapter της κονσόλας κυκλοφόρησε το 2002 (ένα χρόνο μετά το σύστημα), αλλά δεν υπήρξαν ποτέ και πολλά παιχνίδια που να το αξιοποίησαν. Κάποιος φαίνεται πως έφτιαξε μία καλύτερη πρόταση και με την υποστήριξη της κοινότητας, ίσως και να έχει νόημα να ψαχτείτε ξανά.

Η open-source λύση ακούει στο όνομα ETH2GC και έρχεται από την ομάδα webhdx. Η συσκευή συνδέεται στη σειριακή θύρα της κονσόλας και επιτρέπει τη σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω καλωδίου Ethernet. Αυτή τη στιγμή λειτουργεί μόνο μέσω της homebrew εφαρμογής Swiss και ένα video παρουσιάζει ακριβώς το πως μπορεί να αξιοποιηθεί.


Το μοναδικό παιχνίδι του GameCube που υποστήριξε στα σοβαρά το online ήταν το Phantasy Star Online και αυτή τη στιγμή υπάρχουν GameCube servers από κοινότητες για τον τίτλο, αλλά και για games όπως Mario Kart: Double Dash! και Kirby Air Ride. Μαζί με το ETH2GC έρχονται και αρκετά ακόμη homebrew projects όμως, όπως mods για το Double Dash και άλλα.

Μπορείτε να βρείτε το ειδικό αυτό gadget στο ηλεκτρονικό κατάστημα της webhdx.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*