Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Marathon: Ορισμός νέου game director από τη Bungie και αλλαγή σχεδίων για τους χαρακτήρες

*
H Bungie όρισε έναν νέο game director για το Marathon, στο πλαίσιο όπως φαίνεται ευρύτερων ανακατατάξεων στην ηγετική ομάδα του project. Όταν ανακοινώθηκε το sci-fi extraction shooter, το 2023, στο πόστο αυτό βρισκόταν ο Christopher Barrett. Όμως ο βετεράνος της Bungie αντικαταστάθηκε από τον πρώην game director του Valorant, Joe Ziegler. Ο τελευταίος αποχώρησε από τη Riot Games και εντάχθηκε στη Bungie το 2022.

Σύμφωνα με το IGN, ο Ziegler ανακοίνωσε δημόσια τα νέα του καθήκοντα λίγο αφότου το "μέσο" αντιλήφθηκε τις αλλαγές που είχαν πραγματοποιηθεί και προσέγγισε το studio για επιπλέον πληροφορίες. Λέγεται ότι, από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ziegler έγιναν σημαντικές αλλαγές όπως ο παραμερισμός των custom player characters και η επιλογή συγκεκριμένου cast ηρώων.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*