Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Marvel Rivals: Νέο free-to-play 6v6 team-based shooter με τη συμμετοχή των υπερηρώων της Marvel (trailer)

Η NetEase και η Marvel Games ανακοίνωσαν το Marvel Rivals. Πρόκειται για ένα team-based PVP shooter το οποίο διαδραματίζεται στο Marvel Universe. Την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει αναλάβει μια νέα ομάδα της NetEase, για την οποία η εταιρεία αναφέρει πως αποτελείται από ταλαντούχους developers με προϋπηρεσία σε επιτυχημένα franchises όπως το Call of Duty και το Battlefield. Το Marvel Rivals είναι ένα free-to-play 6v6 team-based game που διαδραματίζεται από οπτική τρίτου προσώπου.

Έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή των: Black Panther, Doctor Strange, Groot, Hulk, Iron Man, Loki, Luna Snow, Magik, Magneto, Namor, Peni Parker, Rocket Raccoon και Spider-Man.


"Η ανελέητη σύγκρουση μεταξύ του τυραννικού δικτάτορα Doctor Doom και του μελλοντικού ομολόγου του από το έτος 2099 έχει αναγκάσει αμέτρητα σύμπαντα να συγκρουστούν στο Timestream Entanglement, δημιουργώντας νέους κόσμους και άγνωστες ακόμα κρίσεις"

"Τώρα, οι Super Heroes και οι Super Villains από όλο το multiverse πρέπει να πολεμήσουν μαζί και ο ένας εναντίον του άλλου, καθώς ανόμοιες ομάδες επιδιώκουν να νικήσουν και τους δύο Dooms προτού κάποιος επιτύχει την κυριαρχία σε αυτές τις πραγματικότητες. Τα οικεία πρόσωπα γίνονται νέοι εχθροί, ενώ οι πρώην εχθροί γίνονται οι μεγαλύτεροι σύμμαχοι στο Marvel Rivals".

Τον Μάιο θα πραγματοποιηθεί ένα closed alpha test και μεταξύ άλλων, μένει να μέθουμε σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσεις το Marvel Rivals.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*