Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Marvel's Spider-Man 2: Η Insomniac Games αναλύει την εναλλαγή των πρωταγωνιστών

*
Η Insomniac Games έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με τον τρόπο εναλλαγής των χαρακτήρων στο Marvel's Spider-Man 2.

"Όταν ασχολείστε με το main story, ελέγχουμε το πότε γίνεται εναλλαγή μεταξύ του Pete και του Miles... αυτό γίνεται για την εξυπηρέτηση του σεναρίου", είπε ο creative director του Spider-Man 2, Bryan Intihar, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Eurogamer. Οι εναλλαγές είναι προκαθορισμένες με βάση το τι ακολουθεί στην ιστορία.


Ωστόσο, όταν βρίσκεστε στον ανοιχτό κόσμο του Spider-Man 2 στη Νέα Υόρκη, είναι διαφορετικά.

"Έχουμε περιεχόμενο που έχει σχεδιαστεί γύρω από τον Peter, έχουμε περιεχόμενο που έχει σχεδιαστεί γύρω από τον Miles και έχουμε περιεχόμενο όπου μπορείτε να παίξετε με οποιονδήποτε από τους δύο", ανέφερε ο Intihar. "Θα μπορείτε - στον ανοιχτό κόσμο - να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους ελεύθερα, απλα΄με το πάτημα ενός πλήκτρου", κάτι που οφείλεται στην ισχύ του PlayStation 5.

Ακόμα, η εναλλαγή χαρακτήρων θα συνδέεται με τα τρία skill trees που θα υπάρχουν στο Spider-Man 2, ένα για τον Peter, ένα για τον Miles και ένα κοινό.

"Θέλουμε να εξασφαλίσουμε πως όταν κάνετε εναλλαγή μεταξύ των ηρώων, υπάρχει μια αίσθηση οικειότητας. Είναι και οι δύο Spider Man, ξέρετε πώς να προχωρήσετε το παιχνίδι, αλλά εξακολουθείτε να έχετε αυτήν την ευελιξία σε αυτό το customization για την αναβάθμιση καθενός από αυτούς με τα skill trees τους", εξήγησε ο director του Spider-Man 2, Ryan Smith.

"Όπως είδατε, ο Miles έχει τις εξελιγμένες δυνάμεις του Venom, ενώ ο Peter έχει τις ικανότητες του Symbiote. Και έτσι αυτές αλλάζουν λίγο τον τρόπο παιχνιδιού σας και μπορείτε να αναβαθμίσετε και αυτές στα αντίστοιχα skill trees".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Insomniac Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*