Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Marvel’s Spider-Man 2: Η Insomniac συνεργάζεται με σχεδιαστή μόδας για τις post-launch στολές των δύο Spider-Men (video)

*
Η Insomniac Games έχει υποσχεθεί μεγάλη ποικιλία στολών για τους δύο Spider-Men στο επερχόμενο Marvel’s Spider-Man 2 και ετοιμάζει μπόλικο post-launch περιεχόμενο για να την ενισχύσει ακόμα περισσότερο.

Ο σχεδιαστής μόδας Colm Dillane – διαφορετικά γνωστός και ως KidSuper – ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το στούντιο, για τη δημιουργία στολών που θα διατεθούν για τον τίτλο μετά την κυκλοφορία του. Για την ώρα δε γίνονται γνωστές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που θα διατεθούν, καθώς θα μπορούσαν να αποτελούν μέρος ενός DLC, ή ενός δωρεάν update. Παρόλα αυτά, έχουμε μια εικόνα για τον προσανατολισμό της νέας… κολεξιόν που έπεται για την γκαρνταρόμπα του Peter Parker και του Miles Morales.

Ο KidSuper φαίνεται πως επιστρατεύει celebrities για να τον βοηθήσουν με τον σχεδιασμό ορισμένων από τις επόμενες στολές των δύο Spider-Men. Πιο συγκεκριμένα, θα συνεργαστεί με την ιαπωνίδα pop star Rina Sawayama (που εμφανίστηκε και στο John Wick: Chapter 4), τον πιλότο της Formula One Lando Norris και τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης Vinícius Júnior.


Το Marvel’s Spider-Man 2 έρχεται για το PlayStation 5 στις 20 Οκτωβρίου.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*