Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Mass Effect: Modders και fans της σειράς παρουσιάζουν πλειάδα νέων projects στο πλαίσιο της N7 Day (video)

Το επόμενο Mass Effect από την BioWare μπορεί να απέχει ακόμα χρόνια, όμως χάρη σε μια ομάδα modders δε θα χρειαστεί να περιμένουμε τόσο πολύ για να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο σχετικά με τη σειρά. Στο πλαίσιο της N7 Day που γιορτάζει το επιτυχημένο franchise της EA, λάτρεις της σειράς που τυγχάνει να είναι και modders, αποκάλυψαν σωρεία επερχόμενου περιεχομένου για το Mass Effect Legendary Edition, το οποίο αναμένεται υπό τη μορφή mods.

Ένα από τα projects που παρουσιάστηκαν είναι το Spectre Expansion, που θα προσθέσει επιπλέον δραστηριότητες, διευρυμένο χάρτη του γαλαξία και καινούργιες αποστολές. Ένα άλλο, το Hot Labs Restored mod επιστρέφει τμήμα του Noveria από το πρώτο Mass Effect, το οποίο κόπηκε από το original παιχνίδι, παρόλο που τα αρχεία του παρέμειναν διαθέσιμα στα χέρια των dataminers. Ένα ακόμα mod που βρίσκεται στα σκαριά είναι το Armax Expansion, που επιτρέπει τη συνεργασία μεταξύ φίλων στο arena mode του Citadel DLC.


Παρακολουθώντας το video που ακολουθεί, θα πάρετε μια γεύση από όλα τα επερχόμενα mods του Mass Effect Legendary Edition, τα οποία αναμένονται για PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*