Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Master Blaster: Οι διαστημικές μάχες κάνουν πρεμιέρα με το αρχικό Demo!

*
Η Lost Cabinet Games βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει το Master Blaster, ένα καινοτόμο Aim and Shoot παιχνίδι που συνδυάζει την κλασική arcade δράση με στοιχεία του air-hockey, απαιτώντας στρατηγική και τακτική ακρίβεια. Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώιμη γεύση από τη μαγευτική διαστημική αρένα μάχης, με την αρχική έκδοση Demo να είναι τώρα διαθέσιμη δωρεάν μέσω του Steam!

Στο Master Blaster, οι παίκτες μπαίνουν σε ένα ταξίδι επιστημονικής φαντασίας με στόχο να αποκαταστήσουν την τάξη στον κόσμο των άστρων, αντιμετωπίζοντας τους "Chaosbringers". Ετοιμαστείτε να εμπλακείτε σε συναρπαστικές διαστημικές μάχες γεμάτες από στρατηγική, ακρίβεια και έντονη δράση, όπου καλείστε να δράσετε γρήγορα και να βασιστείτε στα αντανακλαστικά σας!


Το παιχνίδι προσφέρει μια σειρά από συναρπαστικές λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για να γοητεύσουν τους παίκτες. Ζήστε την εκρηκτική arcade δράση μέσα από γρήγορες μάχες, ενώ όσο το παιχνίδι εξελίσσεται έχετε την δυνατότητα να ενεργοποιήσετε νέες ικανότητες για να αμυνθείτε απέναντι στους διαστημικούς εχθρούς.

Τέλος, οι σκοτεινοί διάλογοι, η καθηλωτική ατμόσφαιρα αλλά και τα ανατριχιαστικά ηχητικά εφέ υπόσχονται μια ολοκληρωμένη gaming εμπειρία! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*