Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Matchday Challenge: Νέο παιχνίδι με ερωτήσεις, αδειοδοτημένο από τη FIFA (trailer)

Το επόμενο παιχνίδι που έχει αδειοδοτήσει επίσημα η FIFA είναι το Matchday Challenge. Πρόκειται για έναν free-to-play τίτλο με ερωτήσεις, που θα μπορέσετε να βρείτε στη σελίδα challenge.matchday.com και σε περιορισμένο χρόνο θα πρέπει να απαντήσετε σε μια σειρά από ερωτήσεις για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών. Με κάθε σωστή απάντηση θα βάζετε γκολ και θα κερδίζετε συλλεκτικές ψηφιακές κάρτες, στις οποίες θα έχετε πρόσβαση αν κάνετε sign up με το email σας.

Το παιχνίδι θα έχει και ένα δεύτερο mode, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε προβλέψεις για τη νικήτρια ομάδα και τα σκορ των αγώνων του Μουντιάλ Γυναικών. Κάτι αρκετά ενδιαφέρον είναι ότι οι ψηφιακές κάρτες θα μπορούν να χρησιμοποιήθούν σε όλο το οικοσύστημα του Matchday, δηλαδή και σε άλλα παιχνίδια της σειράς.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*