Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Matt Booty: "Το Xbox ξεπέρασε το σημείο καμπής για τις κυκλοφορίες first party games"

*
Σύμφωνα με τον επικεφαλής των Xbox Game Studios, Matt Booty, η εταιρεία έχει ξεπεράσει το σημείο καμπής στην προσπάθειά της να προσφέρει τουλάχιστον τέσσερα first-party games κάθε χρόνο.

Με την καθυστέρηση των Redfall και Starfield για το 2023, το προηγούμενο έτος ήταν απογοητευτικό για τις φιλοδοξίες του Xbox, όμως το μέλλον δείχνει αρκετά πιο επλιδοφόρο.


"Είχαμε κενά στα παιχνίδια τον προηγούμενο χρόνο, θεωρώ όμωςς ότι μπαίνοντας στο 2023 περάσαμε το σημείο καμπής. Αισθάνομαι πολύ καλά με το λανσάρισμα του Hi-Fi Rush, έχουμε και το Minecraft Legends που τα πηγαίνει πολύ καλά. Το Age of Empires έρχεται σε κονσόλες. Το Φινόπωρο ανεμένονται το Forza Motorsport και το Starfield", δήλωσε ο Booty.

"Αλλά μπαίνοντας στο 2024, έχουμε πάρει πραγματικά μπρος. Έχουμε το Towerborne, έχουμε το Hellblade 2, το Avowed, το Flight Simulator 2024 και μερικά πράγματα για τα οποία δεν έχουμε μιλήσει μέχρι στιγμής".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*