Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μαχητής του MMA βγάζει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από επερχόμενο Yakuza game (video)

Εμφανίστηκαν online φωτογραφίες που φαίνεται ότι προέρχονται από το επόμενο παιχνίδι της σειράς Yakuza. Όπως εντόπισε το Famitsu, σε ένα video που ανάρτησε ο μαχητής του MMA, Mikuru Asakura κατα τη διάρκεια μιας ξενάγησής του στο Ryu Ga Gotoku Studio, δείχνει πολλές εικόνες από τον επερχόμενο τίτλο. Την ξενάγηση έκανε ο πρόεδρος της Sega, Haruki Satomi. Ο Asakura δηλώνει μεγάλος fan της σειράς Yakuza και σε αυτόν τον λόγο οφείλεται η επίσκεψή του. Όμως είναι αβέβαιο αν ο μαχητής γνώριζε περί διαρροής εμπιστευτικού υλικού με την ανάρτηση του video.







Επιπλέον, έχει επιβεβαιωθεί η ανάπτυξη ενός sequel για το Yakuza: Like A Dragon, οπότε είναι πιθανό τα πλάνα να προέρχονται από αυτό και όχι από το Yakuza 8. Σε μια από τις εικόνες εμφανίζεται π Ichiban Kasuga, πρωταγωνιστής του Yakuza: Like A Dragon, κάτι που ενισχύει τη παραπάνω θεωρία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*