Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μαζικές απολύσεις από την Deviation Games

*
Οι απολύσεις συνεχίζονται και στο χώρο του gaming και αυτή τη φορά εμφανίστηκε πρόβλημα στην Deviation Games. Η εταιρεία προχώρησε σε απολύσεις 90 ατόμων, ενώ πληροφορίες ιστοσελίδων του εξωτερικού περιγράφουν την κατάσταση στο εσωτερικό του στούντιο ως «αρκετά δύσκολη». Η Deviation είχε περί τους 100 υπαλλήλους το 2021, όταν και έγινε γνωστή η συνεργασία της με το PlayStation για ένα νέο IP, αλλά ουδείς γνωρίζει το πόσο είχε μεγαλώσει αυτός ο αριθμός τα τελευταία 2 χρόνια. Ούτε η Sony ούτε η Deviation έχουν κάνει ακόμη επίσημα αναφορές για το γεγονός, ενώ και ο επίσημος λογαριασμός της ομάδας στο Twitter είναι ανενεργός από τον περσινό Σεπτέμβριο, όταν και αποκαλύφθηκε η αποχώρηση του Jason Blundell (πρώην επικεφαλής της Treyarch και του Call of Duty). Μάλιστα, ακόμη και εκείνη η αποχώρηση δεν είχε σχολιαστεί καθόλου από κανένα στέλεχος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*