Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με απανωτά crashes της NVIDIA GeForce RTX 4080 ήρθαν αντιμέτωπες ομάδες σε τουρνουά Counter-Strike 2 (video)

Πριν μερικές εβδομάδες η PGL ανακοίνωσε πως το hardware της επιλογής της για το επερχόμενο πρωτάθλημα Counter-Strike 2 περιλάμβανε συστήματα με επεξεργαστές AMD Ryzen 7 7800X3D και κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce RTX 4080. Ωστόσο, μερικά crashes που αφορούσαν drivers στοίχισαν σε μια από τις ομάδες την πρόκρηση στα playoffs.

Το PCGamesN αναφέρει πως το πρόβλημα εμφανίστηκε στον αγώνα μεταξύ Virtus Pro και G2. Ένας από τους παίκτες της Virtus Pro με όνομα Jame άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα με το PC του και ως αποτέλεσμα η G2 πήρε εύκολα την νίκη.


Η PGL φαίνεται πλέον πως συνεργάζεται με την NVIDIA για να λύσουν το πρόβλημα. Η NVIDIA GeForce RTX 4080 μπορεί να τρέξει με σχετική ευκολία το Counter-Strike 2.

Δείτε παρακάτω το video του Jame που αναφέρει το crash σε συνεντευξή του μετά την ήττα της Virtus Pro:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*