Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με απολογητική διάθεση εκ μέρους της ομάδας ανάπτυξης επανεμφανίστηκε το Little Devil Inside (video)

Μετά από μερικά χρόνια σιωπής, επανεμφανίστηκε το Little Devil Inside. Έχουν ήδη περάσει εννέα χρόνια από την επιτυχημένη καμπάνια χρηματοδότησής του στο Kickstarter και περίπου τέσσερα από τα αποκαλυπτήριά του στο πλαίσιο ενός PlayStation 5. Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορούσε ως το τέλος του 2022, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Τώρα, η developer Neostream επανέρχεται με την πρώτη της ανάρτηση στο Kickstarter μετά από τέσσερα χρόνια και ένα νέο teaser για το Little Devil Inside. Φαίνεται ότι στο μεσοδιάστημα υπήρχαν ενδιαφέρουσες καταστάσεις στη Neostream και διαφωνίες ανάμεσα στα μέλη της ομάδας ανάπτυξης.


"Όλα ξεκίνησαν με ένα όνειρο δύο αδερφών. Μας ποστηρίξατε. Γίναμε μια ομάδα, μετά μεγαλώσαμε σε μια εταιρεία και δοκιμάσαμε πολλά χέρια για να κάνουμε πιο άνετη τη δουλειά", έγραψε η Neostream. "Στην πορεία σε όλες τις προσπάθειες για να γίνει ένα υπέροχο παιχνίδι, πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι ήρθαν και έφυγαν. Άνθρωποι με αξιοσέβαστους αλλά διαφορετικούς σκοπούς και αναζητήσεις".

Η Neostream λέει ότι είναι "υπεύθυνη για το ότι δεν μπορεί να γεφυρώσει τις διαφορές". Στη συνέχεια, ζήτησε συγγνώμη από την κοινότητά της, προτού ανακοινώσει ότι επανήλθε, αλλά με μια μικρότερη ομάδα που έχει έναν "ενιαίο, κοινό σκοπό - απλώς να κάνει ένα υπέροχο παιχνίδι".

Η Neostream τονίζει ότι θα "εκπληρώσει" αυτό που είχε αρχικά σχεδιάσει να κάνει όλα αυτά τα χρόνια πριν, και ενώ το studio παραδέχτηκε ότι αυτό δεν αντισταθμίζει τις καθυστερήσεις και τη σιωπή ασυρμάτου, η ομάδα του Little Devil Inside είναι "πιο δυνατή" από ποτέ.

"Έχουμε πραγματικά ξεκινήσει συζητήσεις σχετικά με την κυκλοφορία και μόλις αυτό ξεκαθαρίσει, ελπίζουμε ότι θα είμαστε σε θέση να απαντήσουμε σε αυτό που όλοι θέλουν να γνωρίζουν. Σας ευχαριστούμε όλους, για όλα".

"Δεν σας έχουμε ξεχάσει. Δεν θα το κάνουμε ποτέ".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*