Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με αυτές τις συνεργασίες προχωράει το PlayStation

*
Κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνάντησης σχετικά με την εταιρική στρατηγική της Sony, παρουσιάστηκαν οι σχέσεις του PlayStation με third-party developers, δίνοντας μια ιδέα σχετικά με τις επερχόμενες συνεργασίες.

Στην οθόνη εμφανίστηκαν τα λογότυπα των Deathloop και Final Fantasy XVI που αποτελούν αποκλεστικότητες του PS5 για περιορισμένο χρόνο, όπως επίσης το GTA V και το NBA2K 22 για τα ποία προσφέρεται αποκλειστικό περιεχόμενο στους κατόχους PlayStation. Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία των FIFA, Avatar: Frontiers of Pandora και Hogwarts Legacy, όπως επίσης και η απουσία του Call of Duty. Λογικά, κανένα από τα τρία πρώτα δεν θα είναι αποκλειστικότητα του PlayStation, ίσως όμως η Sony προσφέρει κάποιο έξτρα περιεχόμενο ή υπάρχει συμφωνία εμπορικής προώθησης. Όσο για την απουσία του Call of Duty, η λογική λέει πως σχετίζεται με την πρόσφατη εξαγορά της Activision από τη Microsoft, αν και η πρώτη είχει τονίσει πως θα τηρήσει όλες τις υπάρχουσες συμφωνίες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*