Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Darth Vader και πολλά vides η νέα σεζόν του Fortnite (video)

Η τρίτη σεζόν του Fortnite ξεκίνησε, έχει τον τίτλο Vibin και φέρνει νέες αλλαγές στο νησί. Μεταξύ άλλων νέες τοποθεσίες, όπως ένα θεματικό πάρκο με το δικό του rollercoaster και το δάσος Reality Falls, όπου οι παίκτες μπορούν να καλλιεργήσουν μαγικά "φυτά" για καλύτερο loot.



Από πλευράς gameplay επιστρέφει το απημένο όχημα Baller. Αυτό έχει τροποποιθεί έλαφρώς για να μπορεί να αντέχει περισσότερο στα πυρά των αντιπάλων, μπορεί να πλέει στο νερό και είναι εφοδιασμένο με μπαταρία περιορισμένης διάρκειας. Ακόμα φαίνεται ότι θα μπορείτε να πάρετε ένα από αυτά και να διασκεδάσετε στο rollercoaster. Επίσης, οι παίκτες θα μπορούν να καβαλήσουν αγριογούρουνα και μια από τις προσθήκες της τρίτης σεζόν είναι ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται "storm sickness", μια ασθένεια που προκαλείται αν παραμείνετε για πολλή ώρα σε μια καταιγίδα. Βεβαίως θα ενημερωθείτε πριν ξεκινήσουν τα συμπτώματα και όταν βγείτε από την καταιγίδα αυτά θα υποχωρήσουν.



Προφανώς υπάρχει και νέο battle pass προς αγορά, με νέους χαρακτήρες που θα έχετε την ευκαιρία να ξεκλειδώσετε. Αυτή τη σεζόν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται ο Darth Vader, αλλά και μια φιγούρα που μοιάζει με παιχνίδι και έχει το όνομα Snap, η οποία είναι δυνατό να διαμορφωθεί ξεκλειδώνοντας νέα cosmetic items. Τέλος, αργότερα εντός της σεζόν θα προστεθεί και ο Indiana Jones.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*