Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Dead Island 2 και The Dark Pictures Anthology οι νέες προσθήκες στο GeForce Now της Nvidia

*
Ανακοινώθηκαν νέες προσθήκες στον κατάλογο της υπηρεσίας cloud gaming GeForce Now της Nvidia. Οι χρήστες θα έχουν στη διάθεσή τους το Dead Island 2, το νέο, όπως χαρακτηρίζεται zombie action-RPG, που αναλύει στο review του ο Κωνσταντίνος Καλκάνης. Διαθέσιμα είναι επίσης τα τέσσερα παιχνίδια της σειράς The Dark Pictures Anthology, δηλαδή τα: Man of Medan, Little Hope, House of Ashes και The Devil in Me. Στις προσθήκες περιλαμβάνονται το F1 2021 και το open world survival game Survival: Fountain of Youth. Ακόμα, υπάρχει ένα demo για το Monster Hunter Rise και το expansion Sunbreak.

Για όσους έχουν τη δυνατότητα, ως τις 21 Μαΐου μπορούν να αποκτήσουν εξάμηνη συνδρομή στο GeForce Now με έκπτωση 40%. Πρόκειται για το λεγόμενο Priority Membership που υπόσχεται μικρότερους χρόνους αναμονής για την είσοδο στους servers της υπηρεσίας, gaming sessions έως και έξι ωρών, streaming σε πολλαπλές συσκευές και υποστήριξη για RTX ON όπου υπάρχει ray-tracing.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*