Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με διαφορετική δομή η E3 2023

*
Η E3 2023 θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου στο Los Angeles Convention Center και θα υπάρχουν ξεχωριστές ημέρες και χώροι για τους εκπρόσωπους της βιομηχανίας και τους καταναλωτές, όπως ανακοίνωσε η Entertainment Software Association. Τα ψηφιακά events και οι παρουσιάσεις θα ξεκινήσουν στις 11 Ιουνίου.

Η E3 Work Days θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 15 Ιουνίου και προορίζεται αποκλειστικά για εκπροσώπους των εταιρειών. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν hands on sessions για επερχόμενα παιχνίδια που θα παρουσιάσουν εταιρείες ανάπτυξης και εκδότες από όλο τον κόσμο, μέσα σε ειδικές αίθουσες και χώρους αποκλειστικά για τους ανθρώπους της βιομηχανίας.


Η E3 Gamer Days θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 16 Ιουνίου σε ξεχωριστή αίθουσα από εκείνη για τους εκπροσώπους της βιομηχανίας, με τους καταναλωτές να προσκαλούνται να δοκιμάσουν επερχόνους τίτλους και πολλά άλλα. από την περιοχή του κλάδου, προσκαλώντας τους καταναλωτές να παρακολουθήσουν τα επερχόμενα παιχνίδια και πολλά άλλα. Η E3 θα φιλοξενήσει επίσης αποκλειστικό περιεχόμενο, στο οποίο θα έχουν πρόσβαση οι κάτοχοι εισιτηρίων και θα προσφέρει λεπτομέρειες για αναμενόμενα παιχνίδια.

Η E3 2023 θα διοργανωθεί από τη ReedPop, τον οργανισμό που βρίσκεται πίσω από events όπως: PAX, EGX, New York Comic-Con, Star Wars Celebration και πολλά άλλα.

"Η E3 είναι μια από τις λίγες ευκαιρίες που παρέχει η παγκόσμια βιομηχανία του gaming για να συναντηθούμε, να ενώσουμε τις φωνές μας σε μία και να δείξουμε στον κόσμο τι δημιουργούμε", δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ReedPop, Kyle Marsden-Kish. "Όραμά μας είναι να ενώσουμε ξανά τη βιομηχανία και να επαναφέρουμε την παραδοσιακή εβδομάδα της E3, φέρνοντας πίσω τη σπίθα και αποκαθιστώντας τον ρόλο της E3, ως ενός μαγευτικού παγκόσμιου γεγονότος για δημιουργούς παιχνιδιών και καταναλωτές".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*