Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με δύο παρουσιάσεις στο Tokyo Game Show η Capcom

*
H Capcom ανακοίνωσε ότι θα πάει στο Tokyo Game Show έχοντας στις βαλίτσες της δύο ψηφιακές παρουσιάσεις. Η πρώτη θα μεταδοθεί στις 15 Σεπτεμβρίου, ώρα 17:00 και έχει τίτλο Capcom Online Program. Δεν θα είναι ζωντανό πρόγραμμα και θα περιλαμβάνει όλα τα νεότερα από το στρατόπεδο της Capcom. Η δεύτερη θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στο Street Fighter 6 και θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου, ώρα 18:00.

Η Capcom δεν έχει επιβεβαιώσει το τι πρέπει να περιμένουμε από την πρώτη παρουσίαση, δηλώνοντας απλά: "Τι θα αποκαλυφθεί; Θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες".


Πάντως τα Exoprimal, Street Fighter 6 και Mega Man Battle Network Legacy Collection θα είναι playable για τους επισκέπτες του Tokyo Game Show.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Ελπίζω σε ένα εκτενές Gameplay Trailer του RESIDENT EVIL 4 REMAKE.........Τα υπόλοιπα που θα παρουσιάσει η Capcom, προσωπικά ΔΕΝ με ενδιαφέρουν καθόλου!!!

*