Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Forza Horizon 5 και Minecraft Dungeons οι νέες προσθήκες του GeForce NOW

*
Η NVIDIA ανακοίνωσε τις πρόσφατες προσθήκες για την συνδρομητική υπηρεσία cloud gaming GeForce NOW για αυτή την εβδομάδα. Η λίστα περιλαμβάνει 13 παιχνίδια με τα Forza Horizon 4, Forza Horizon 5 και Minecraft Dungeons να είναι στη κορυφή της.

Θυμίζουμε πως οι συνδρομητές του Priority Tier και άνω μπορούν να εκμεταλλευτούν το NVIDIA DLSS 2 και το ray tracing ενώ οι Ultimate subscribers μπορούν να εκμεταλλευτούν το DLSS 3 για την καλύτερη απόδοση.

Αναλυτικά η λίστα: Stellaris Nexus, Tin Hearts, Pioneers of Pagonia, House Flipper 2, Soulslinger: Envoy of Death, Escape the Backrooms, Flashback 2, Forza Horizon 4, Forza Horizon 5, The Front, Minecraft Dungeons, Primal Carnage: Extinction, Universe Sandbox. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*