Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με γρήγορο ρυθμο προχωράει η εξαγορά της Activison Blizzard, δηλώνει ο πρόεδρος της Microsoft

*
O πρόεδρος της Microsoft, Brad Smith δηλώνει ότι οι διαδικασίες εξαγοράς της Activision Blizzard προχωρούν με γρήγορο ρυθμό. Τον Ιανουάριο η ιδιοκτήτρια του Xbox ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εντάξει στο δυναμικό της την Activision Blizzard έναντι ενός ποσού που αγγίζει τα $68,7 δισ. του υψηλότερου που έχει δοθεί ποτέ στη βιομηχανία του gaming. Η Microsoft ευελπιστεί ότ τα διαδικαστικά θα έχουν ολοκληρωθεί ως το πρώτο εξάμηνο του 2023.

"Προχωράει γρήγορα για μια εξαγορά αυτού του μεγέθους. Έχουμε λάβει αιτήματα για παροχή πληροφοριών από τις Βρυξέλες, από το Λονδίνο και την Ουάσινγκτον. Απαντάμε σε ερωτήσεις, ενημερώνουμε και παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που μας ζητάνε", δήλωσε ο Smith σε συνέντευή του στην οικονομική εφημερίδα L' Echo του Βελγίου.


"Όπως είπε ένα δικηγόρος μας, φτάνουμε στο τέλος της αρχής και μπαίνουμε στην αρχή της μέσης. Είναι μια μακρά διαδικασία και είμαστε σε φάση που απαντάμε σε ερωτήσεις. Προφανώς για εμάς, όσο πιο σύντομα, τόσο το καλύτερο, όμως σεβόμαστε τη διαδικασία".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Ναι φοβερό νέο. Να δεις πόσο γρήγορα ακυρώνετε μια τέτοια συμφωνία. Θα έχει πλάκα να δούμε τι θα γίνει. Περίεργο που δίνονται τόσα λεφτά παραπάνω της αξίας της συγκεκριμένης εταιρείας.

*