Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Iron Maiden, Nicolas Cage και νέα projects το μέλλον του Dead by Daylight (videos)

Το επόμενο κεφάλαιο του Dead by Daylight έχει τίτλο "End Transmission" και θα συνοδεύεται από νέα Collections που θα γίνουν διαθέσιμα μέσω του Dead by Daylight Store, με ροκ συγκροτήματα όπως οι Iron Maiden και οι Slipknot, ο Ιάπωνας video game creative director Ikumi Nakamura, συν τον ηθοποιό Nicolas Cage.

Το "End Transmission" θα λανσαριστεί στις 13 Ιουνίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store, Windows Store).






Επιπλέον, η Behaviour Interactive ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει νέα projects εμπνευσμένα από το σύμπαν του Dead by Daylight, τα οποία έχουν αναλάβει η Supermassive Games και η θυγατρική της, Midwinter Entertainment. Τα projects αυτά θα επεκτείνουν την μύθο του Dead by Daylight πέρα από το παιχνίδι, προσφέροντας στο κοινό νέους τρόπους να βιώσουν τον κόσμο του.

Η Supermassive Games αναπτύσσει ένα νέο ένα νέο, διαδραστικό single player game που θα βασίζεται στην αφήγηση και θα προσφέρει πολλαπλές επιλογές οι οποίες θα οδηγούν είτε στη ζωή είτε στον θάνατο. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν αργότερα μέσα στο 2023.

Η Midwinter Entertainment αναπτύσσει ένα νέο, multiplayer PvE game, που θα περιστρέφεται γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με την απληστίας και τη λαγνεία για ισχύ, με ομάδες έως και τεσσάρων παικτών να βρίσκονται σε μια «περίεργη νέα τοποθεσία του The Entity’s Realm».

Επιπλέον, βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής μια κινηματογραφική μεταφορά του Dead by Daylight, σε συνεργασία με τις Atomic Monster και Blumhouse. Προς το παρόν αναζητείται σκηνοθέτης και σεναριογράφος.

Τέλος, το πρώτο τεύχος του κόμικ The Dead by Daylight, που εκδίδεται σε συνεργασία με την Titan Comics, θα κυκλοφορήσει τόσο σε φυσική όσο και σε ψηφιακή επίπεδο στις αρχές Ιουνίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο video που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*