Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Kojima Productions και Square Enix το επερχόμενο Tokyo Game Show VR 2022

*
Νέες προσθήκες στη λίστα των συμμετοχών για το επερχόμενο Tokyo Game Show VR 2022, καθώς οι Kojima Productions και Square Enix θα συμμετέχουν στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί από τις 15 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου.

Μαζι με τις Kojima Productions και Square Enix, στο Tokyo Game Show VR 2022 θα είναι παρούσες και άλλες εταιρείες όπως οι Bandai Namco, Capcom και Konami. Το VR event του Tokyo Game Show κρύβει ορισμένες εκπλήξεις, εντός της επίσημης σελίδας της, η διοργάνωση χαρακτηρίσει το event ως ένα dungeon, ενώ παράλληλα αναφέρει: “Το Makuhari Messe είναι ο χώρος διεξαγωγής για το TGS VR 2022. Ωστόσο, είναι ένας άδειος χώρος με μια μεγάλη τρύπα στο πάτωμα. Γιατί είναι άδειος ο χώρος; Τι υπάρχει στον πάτο της τρύπας;”.

Το Tokyo Game Show 2022 θα λάβει χώρα στο Makuhari Messe της Chiba στην Ιαπωνία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*