Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Marvel's Midnight Suns και Two Point Campus το Humble Choice Ιανουαρίου

*
Ενδιαφέρουσα προσφορά φέρνει το Humble Bundle για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Humble Choice, καθώς το πακέτο για το μήνα Ιανουάριο προσφέρει τα Marvel's Midnight Suns και Two Point Campus, μαζί με αλλά παιχνίδια στα €9,99 για το PC (Steam).

Το νέο Humble Choice περιλαμβάνει την Digital+ Edition του Marvel's Midnight Suns που προσφέρει διάφορα skins για τους ήρωες της Marvel, καθώς και το Defenders Skin του Doctor Strange ως DLC. Παράλληλα, οι κάτοχοι του Humble Choice θα έχουν άμεση πρόσβαση στα Two Point Campus, Aragami 2, OXTO, Rogue Book, Red Lantern, Hell Pie και Twin Mirror.

Το Humble Choice θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις αρχές του Φεβρουαρίου, οπού θα ανανεωθεί με νέα παιχνίδια για τη συλλογή σας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*