Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με μείωση πωλήσεων κατά 4% έκλεισε το οικονομικό έτος της Ubisoft

*
Η Ubisoft ανακοίνωσε τα πεπραγμένα της για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου 2022. Σημαντικές ήταν οι επιδόσεις των σειρών Assassin's Creed, Far Cry και Tom Clancy's Rainbow Six, με την κάθε μία να προσθέτει στα ταμεία της εταιρείας από €300 εκ. και πλέον. Πάντως, οι πωλήσεις της Ubisoft την ίδια περίοδο ήταν μειωμένες κατά 4%, στα €2,1 δισ. και τα έσοδα από συμβόλαια ήταν επίσης μειωμένα σε ποσοστό 5%, φτάνοντας τα €2,13 δισ. Το καθαρό εισόδημα της εταιρείας ήταν €79,5 εκ. αρκετά μειωμένο σε σχέση με τα €105,2 εκ. την προηγούμενη χρονιά.

Για το οικονομικό έτος που έχει ήδη ξεκινήσει, οι προβλέψεις του επιτελείου της Ubisoft αναφέρουν έσοδα από συμβόλαια μειωμένα κατά 12,5%, δηλαδή €280m, τα οποία όμως αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά ως το τέλος του έτους.


Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που έδωσε στη δημοσιότητα ο publisher είναι ότι οι γυναίκες αποτελούν πλέον το 25% του εργατικού δυναμικού του και το 1/3 όσων προσλήφθηκαν το τελευταίο έτος. Επίσης υψηλό είναι και το ποσοσό της εκπροσώπησης των γυναικών στα ανώτερα κλιμάκια, με το σχετικό νούμερο να βρίσκεται μεταξύ 42% και 45%.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*