Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με μυστήρια σύμβολα συνεχίζει τα teasers για το νέο του παιχνίδι ο Hideo Kojima

*
Με γρίφους περιπαίζει τους fans ο Hideo Kojima, καθώς παρουσίασε μια σειρά από σύμβολα για το νέο του παιχνίδι.

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμού του, στο Twitter ο Hideo Kojima παρουσίασε τρία σύμβολα με την επιγραφή “Start a new journey”. Τα σύμβολα αυτά είναι ξεκάθαρο σε ποιο project αναφέρονται, μιας και ένα από αυτά έχει χρησιμοποιεί στο παρελθόν για την ανακοίνωση της συμμέτοχης των ηθοποιών Elle Fanning και Shiori Kutsuna.

Με βάση τα στοιχεία, αρκετοί fans εικάζουν πως το project αφορά το sequel του Death Stranding, τονίζοντας τις ομοιότητες με τα σύμβολα του παιχνιδιού. Αν και το μυστήριο παραμένει, σίγουρα δεν θα αργήσουμε να μάθουμε, καθώς στην ανάρτηση του Kojima στο Twitter ανταποκρίθηκε ο Geoff Keighley με το προσωπικό του λογαριασμό και τον επίσημο λογαριασμό των Game Awards, προϊδεάζοντας μια ενδεχόμενη ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του event.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*