Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με νεά 10ετή συμφωνία, η Microsoft φέρνει παιχνίδια του Xbox στην πλατφόρμα Boosteroid

*
H Microsoft ανακοίνωσε μια ακόμα δεκαετή συμφωνία, αυτή τη φορά με την εταιρεία Boosteroid, στην προσπάθειά της να κατευνάσει τις ανησυχίες σχετικά με την πρόταση εξαγοράς της Activision Blizzard. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου, η Boosteroid είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος πάροχος υπηρεσιών cloud gaming σε παγκόσμιο επίπεδο. Έτσι, παιχνίδια του Xbox που κυκλοφορούν για PC θα γίνουν διαθέσιμα μέσω της πλατφόρμας της Boosteroid, δίχως να έχει γίνει γνωστό το πότε θα αρχίσει η υλοποίηση του deal. Σε αυτά θα περιλαμβάνεται και το Call of Duty, αν όλα πάνε καλά και το Xbox συγχωνευτεί με την Activision Blizzard.

Με την ευκαιρία η Microsoft επανέλαβε την πεποίθησή της ότι η συμφωνία αυτή αλλά και όσες υπόγραψε το προηγούμενο διάστημα, θα κάνουν το Call of Duty διαθέσιμο σε επιπλέον 150 εκ. παίκτες.


Τέλος, προανήγγειλε επιπλέον παρόμοιες συμφωνίες το προσεχές διάστημα.



Πηγή Εικόνας: VGC 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*