Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με οκτώ νέα χρώματα εμπνευσμένα από το Game Boy επανέρχεται στο προσκήνιο το Analog Pocket

*
Το Analogue Pocket επιστρέφει σε οκτώ διαφορετικά χρώματα. Από την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, ώρα 18:00 θα μπορέσετε να παραγγείλετε την φορητή κονσόλα σε χρωματισμούς Blue, Green, Indigo, Spice Orange, Pink, Red και Silver από την ιστοσελίδα της Analogue. Η τιμή της είναι $249,99. Οι αποστολές θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα.

Επιπλέον, φαίνεται ότι έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα διαθεσιμότητας που υπήρχαν και πολλοί αναφέρουν ότι είχαν μια πολύ καλή αγοραστική εμπειρία.


Το Analogue Pocket έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής παιχνιδιών των Game Boy, Game Boy Color και Game Boy Advance (όπως επίσης και άλλων μέσω ενός adapter), απευθείας από τα original cartridges. Διαθέτει οθόνη οπίσθιου φωτισμού, υψηλής ανάλυσης και οι δημιουργοί του έχουν επικεντρωθεί στην αρτιότητα του τεχνικού τομέα.

Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε OpenFPGA “cores” για την προσομοίωση hardware από σπάνια arcade boards αλλά και δημοφιλείς κονσόλες όπως το Sega Genesis. Με υποστήριξη για Bluetooth controllers και έξοδο τηλεόρασης μέσω του Analogue Dock ($99), το Pocket είναι ο ιδανικός προορισμός για να απολαύσετε κλασσικά παιχνίδια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*